A felengedett halról felitatom a vizet.Ha nagy a hal,/az szokott lenni/,akkor 2-3 darabba felvágom.Nekem Édesanyám úgy tanította,hogy magát a halat ne fűszerezzem.Helyette : a panírozólisztbe,ami ez esetben sima kukoricaliszt,pirospaprikát szórok,kb 2.k.k.-nyit.A második "réteg" pedig amolyan palacsintaszerű massza.Tojásokat felverem,befűszerezem tetszőlegesen,és kb 2.ek .kukoricalisztet adok hozzá.Ettől lesz kicsit sűrűbb. Tehát beleforgatom a lisztbe,majd a masszába és aranybarnára sütöm. Tálaláskor nekem mindig szükségem van rá,hogy legyen még valami hozzá: csemegeubi,meggy,szilva,barack,ananász,uborkasaláta.... Laktató és nagyon finom! :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése